BESZÉDCENTRIKUS ANGOL NYELVTANFOLYAMOK

 Visszajelzések

 
beszédcentrikus angol magánórák beszédközpontú angol
 
Bemutatkozás   I   Módszer   I   Miért én?   I   Hungarian language   I   Fordítás   I   Díjazás   I   Visszajelzések   I   Elérhetőség   I   Linkek


Néhány hónapja járok Teodórához angol órákra. Felkészültségére és tapasztalataira alapozott tanítási módszere nagyon hatékony, így segítségével már igen rövid idő alatt sikerült rendbe szedni számos, korábban máshol tanult ismereteimet, beszédkészségemet jelentősen javítani. Teodóra nyitott gondolkodású empatikus személyiség, így az órák mindig jó hangulatúak és fokozzák az angol nyelv elsajátítása iránti kedvet.
G.G.


Több mint egy éves ismeretség után azért ajánlom Teodórát, mert másképp tanít angol nyelvtant mint egy iskolai tanár.
Ha egy nyelvtani témát kezdünk el tanulni, akkor azt összefüggéseiben láttatja és tanítja, nem pedig csak egy kis részletet kiragadva belőle. Nagyon szeretem, hogy órák időpontjának tekintetében rugalmas. Továbbá emberileg is rendes, hiszen, ha 5 - 10 perccel tovább tartjuk az órát, akkor nem kell felárat fizetni.
A.Éva


Bevallom, én nem szeretem az angol nyelvet és affinitásom sincs igazán hozzá, de Teó játékos könnyed stílusa oldja a bennem kialakult negatív attitűdöt, már megmerek szólalni, bátrabban beszélek angolul.
M.Dorka

Telefon: 06-1 / 269-1496   *   E-mail: csikteddy@gmail.com   *   www.csikteodora-angoltanfolyamok.hu